Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Brazil


#
Football - Brazil - Série A
1X2Σ+-  
29
23-Jul
01:00
São Paulo-Chapecoense
1.46
4.05
7.2
2.5
2.16
1.65
+106
#
Football - Brazil - Serie C - Group B
1X2Σ+-  
416
23-Jul
01:00
Paysandu-Volta Redonda
1.87
3.05
3.95
2.5
2.61
1.39
+104