Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Ghana


#
Soccer - Ghana - Premier League
1X2Σ+-  
240
24-Nov
19:00
Hearts of Oak-Ashanti Gold FC
2.43
2.85
2.8
2.5
2.37
1.5
+94