Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Ice Hockey - International


#
Ice Hockey - International - International Friendly Games
1X2Σ+-  
223
13-Dec
16:15
Russia Olympic Team-Slovakia
1.53
4.7
4.4
5.5
2.2
1.6
+18
#
Ice Hockey - International - Channel One Cup
1X2Σ+- 
215
13-Dec
16:45
Sweden-Russia
4.95
5.2
1.43
5.5
2.17
1.61
+42
216
13-Dec
17:30
Finland-Czech Republic
1.94
4.1
2.99
5.5
2.45
1.49
+45
#
Ice Hockey - International - International Friendly Games
1X2Σ+-  
224
13-Dec
20:15
Switzerland-Austria
1.23
7.0
7.1
5.5
1.96
1.76
+18