Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Uruguay


#
Soccer - Uruguay - Segunda Division
1X2Σ+-  
286
24-Nov
14:30
Tacuarembo FC-Rocha FC
2.07
2.84
3.5
2.5
2.58
1.42
+94
287
24-Nov
16:45
CA Juventud de Las Piedras-Central Espanol FC
2.57
2.76
2.71
2.5
2.31
1.52
+94
288
24-Nov
19:00
CS Cerrito-CD Villa Espanola
2.2
2.76
3.3
2.5
2.27
1.54
+94
289
24-Nov
21:15
Sud America-Albion FC
1.76
3.1
4.35
2.5
2.62
1.41
+94
290
24-Nov
23:30
Villa Teresa-Rampla Juniors
2.89
2.84
2.36
2.5
2.33
1.51
+94
291
25-Nov
01:45
Racing Club Montevideo-CA Atenas de San Carlos
2.1
2.9
3.35
2.5
2.33
1.51
+94