Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Ice Hockey - Austria


#
Ice Hockey - Austria - EHL
1X2Σ+-  
446
24-Nov
18:30
Iclinic Bratislava Capitals-KAC Klagenfurt
2.84
3.95
2.13
7.5
4.7
1.15
+5
447
24-Nov
19:15
Black Wings Linz-Spusu Vienna Capitals
3.25
4.2
1.88
6.5
2.63
1.43
+5
448
24-Nov
19:15
Dornbirn Bulldogs-HC Twk Innsbruck Die Haie
1.92
4.15
3.2
6.5
2.44
1.49
+5
449
25-Nov
19:15
EC Villacher SV-RB Salzburg
3.25
4.2
1.88
6.5
2.55
1.45
+5
450
26-Nov
19:45
HC Bolzano-Bozen Foxes-Black Wings Linz
1.44
5.4
5.1
6.5
2.69
1.41
+5