Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - France


#
Soccer - France - Ligue 1
1X2Σ+-  
289
29-Nov
17:00
OGC Nice-Dijon FCO
1.83
3.85
4.05
2.5
1.62
2.21
+98
290
29-Nov
21:00
AS Saint-Etienne-LOSC Lille
4.6
3.5
1.82
2.5
2.09
1.69
+98
#
Soccer - France - National
1X2Σ+-  
384
30-Nov
18:45
US Avranches-Le Mans FC
2.49
2.81
2.75
2.5
2.08
1.64
+94