Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Football - Iceland


#
Football - Iceland - 1.deild
1X2Σ+-  
600
23-May
21:15
Afturelding-Fjölnir
4.85
4.1
1.45
2.5
1.53
2.24
+107
601
23-May
21:15
Haukar-Trottur R.
2.06
3.7
2.61
2.5
1.52
2.26
+108
602
23-May
21:15
Njardvik-Keflavík
4.15
4.15
1.52
2.5
1.61
2.09
+108