Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Bulgaria


#
Soccer - Bulgaria - First Professional League
1X2Σ+-  
360
30-Nov
16:30
FC Etar Veliko Tarnovo-FC Tsarsko Selo Sofia
2.63
2.98
2.47
2.5
2.14
1.61
+94