Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Soccer - Denmark


#
Soccer - Denmark - 1st Division
1X2Σ+-  
43
30-Sep
18:00
Viborg FF-Vendsyssel FF
1.57
4.05
5.1
2.5
1.61
2.17
+94
44
30-Sep
19:00
Kolding IF-Silkeborg IF
3.55
3.8
1.86
2.5
1.46
2.52
+94
45
30-Sep
19:00
FC Helsingoer-HB Koege
1.96
3.65
3.4
2.5
1.52
2.37
+94
46
01-Oct
19:00
Hvidovre IF-FC Fredericia
2.94
3.55
2.19
2.5
1.66
2.1
+94