Menuja Kryesore

Sportet


Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Ice Hockey - Kazakhstan


#
Ice Hockey - Kazakhstan - Pro Hockey League
1X2Σ+-  
472
24-Nov
12:00
HC Altay-Torpedo-Yertis Pavlodar
2.4
4.0
2.44
4.5
1.6
2.21
+4
473
24-Nov
14:00
HC Almaty-HK Snezhnye Barsy Nur-Sultan
1.5
5.0
4.75
5.5
1.98
1.74
+4
474
24-Nov
15:00
HC Aktobe-Gornyak Rudnyi
2.61
3.9
2.29
4.5
1.81
1.89
+4
475
24-Nov
15:00
HK Beibarys Atyrau-HC Temirtau
2.33
4.1
2.49
5.5
1.96
1.75
+4