Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Ice Hockey - United States


#
Ice Hockey - United States - NHL
1X2Σ+-  
1154
18-Oct
01:00
Boston Bruins-Tampa Bay Lightning
2.29
4.0
2.51
6.5
2.19
1.6
+23
1155
18-Oct
01:00
Montreal Canadiens-Minnesota Wild
1.93
4.0
3.15
5.5
1.7
2.04
+21
974
18-Oct
01:00
New Jersey Devils-New York Rangers
2.25
3.95
2.59
6.5
2.14
1.63
+21
1156
18-Oct
02:00
St. Louis Blues-Vancouver Canucks
1.81
4.05
3.5
5.5
1.81
1.89
+21
1157
18-Oct
02:00
Winnipeg Jets-New York Islanders
2.19
3.9
2.69
5.5
1.74
1.98
+21
1158
18-Oct
03:00
Calgary Flames-Detroit Red Wings
1.67
4.25
4.0
5.5
1.64
2.12
+21
1159
18-Oct
04:00
Vegas Golden Knights-Ottawa Senators
1.5
4.7
4.85
6.5
2.04
1.7
+21