Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Oferta e sporteve 16-Nov-2019


#
Football - Brazil - Série A
1X2Σ+-  
31
16-Nov
23:00
Fluminense-Atlético Mineiro
2.19
3.1
3.3
2.5
2.07
1.67
+106
#
Football - Brazil - Série B
1X2Σ+-  
46
16-Nov
23:00
Londrina-Botafogo SP
2.04
3.1
3.75
2.5
2.53
1.46
+107
#
Football - Peru - Primera Division Clausura
1X2Σ+-  
98
16-Nov
23:45
Academia Cantolao-Carlos A. Manucci
1.92
3.4
3.65
2.5
1.87
1.82
+107