Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Oferta e sporteve 09-Aug-2020


#
Soccer - Paraguay - Primera Division, Apertura
1X2Σ+-  
249
09-Aug
22:00
Sol de America-Club River Plate Asuncion
2.45
2.96
2.68
2.5
2.13
1.61
+94