Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Oferta e sporteve 28-Sep-2020


#
Soccer - Colombia - Primera B
1X2Σ+-  
1463
28-Sep
22:30
Orsomarso SC-CD Real San Andres
2.08
2.88
3.4
2.5
2.16
1.59
+94
#
Soccer - Peru - Primera Division
1X2Σ+-  
1148
28-Sep
22:30
FBC Melgar-Alianza Universidad de Huanuco
1.83
3.3
3.7
2.5
1.88
1.79
+94
#
Tennis - WTA - French Open Women Singles
1X2Σ+-  
1299
28-Sep
22:40
Rus, Arantxa-Burel, Clara
1.19
 
4.05