Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Football 22-Aug-2019


#
Football - Colombia - Primera B
1X2Σ+-  
285
22-Aug
22:30
Boca Juniors De Cali-Deportes Quindío
2.76
3.25
2.26
2.5
1.89
1.75
+106
#
Football - Colombia - Primera A
1X2Σ+-  
307
22-Aug
23:00
Jaguares de Córdoba-Alianza Petrolera
2.3
2.9
3.2
2.5
2.69
1.4
+106