Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Basketball 25-Oct-2021


#
Basketball - International - United League
1X2Σ+-  
1420
25-Oct
18:00
Basket Zielona Gora-BC Nizhny Novgorod
1.91
 
1.83
 
 
 
+1