Bonusat dhe promocionet
5 ndeshje 5%
7 ndeshje 10%
9 ndeshje 15%
11 ndeshje 20%
14 ndeshje 25%
15 + ndeshje 30%

Edhe një mundësi më tepër për të fituar më shumë

Faqja:
Zgjedh sipas:
Data:

Ice Hockey 25-Oct-2021


#
Ice Hockey - Russia - KHL
1X2Σ+-  
1576
25-Oct
18:30
HK Avangard Omsk-SKA Saint Petersburg
2.39
3.85
2.51
6.5
4.05
1.2
+19